Kúpeľňové štúdio

05.03.2015 09:02
 

Kúpeľňové štúdio

Videli ste už veľké množstvo nádherných kúpeľní, páčia sa Vám štýlovo zariadené kúpeľne v časopisoch, knihách či hoteloch... Chceli by ste mať krásnu kúpeľňu, ale neviete si vybrať z veľkého množstva ponúkaného sortimentu... Máte obavy, či vami vybrané materiály a vzory budú pre vás to pravé... Potrebujete poradiť? Obráťte sa na nás.
 
Naši kúpeľňoví dizajnéri citlivo a s vkusom vyčaria z vašej pôvodnej kúpeľne nádherný a efektívne využitý priestor, ktorý si ihneď zamilujete. Možnosti sú nekonečné, avšak dobre mienené rady profesionálov vám pomôžu rozhodnúť sa pre ideálne farebné rozloženie i praktickú dispozíciu. Neváhajte a navštívte nás v priestoroch našich kúpeľňových štúdií v Banskej Bystrici, Bratislave, Ružomberku, Malackách, Novom Meste nad Váhom, Trenčíne a Trnave. Ponúkame široký výber keramických obkladov a dlažieb,sanity a sanitárnej technikylišty, elektro a rozvody vody a kanalizácie.
 
Pomôžeme vám zorientovať sa v širokej ponuke dodávateľov a výrobcov na slovenskom trhu, zrealizujeme váš sen za najvýhodnejšiu cenu a zjednotíme všetky vaše požiadavky do jedného harmonického celku. Stačí, ak našim dizajnérom predložíte rozmery vašej kúpeľne, ktorú chcete realizovať a prevediete ich štýlom, ktorý je v súlade s vašou predstavou o ideálnej kúpeľni.
 
My Vám v našich kúpeľňových štúdiách pripravíme:
· grafický návrh v 3D programe
· kladačský plán
· poradenstvo v technických otázkach
· kompletnú ponuku lepidiel, škárovacích hmôt a ďalších materiálov potrebných na obkladanie
· výpočet spotreby materiálu
· možnosť dopravy u nás zakúpených materiálov.
 
Pre bližšie informácie kontaktujte naše kúpeľňové štúdiá. Inšpirujte sa u nás a my zrealizujeme Vaše sny. Bližšie informácie o kúpeľňových štúdiách, otváracích hodinách a kontaktoch nájdete TU.