Novinky v sortimente Cemix v roku 2014

05.03.2015 08:51

Novinky v sortimente Cemix v roku 2014

 

 

Vážení zákazníci, dovoľte nám predstaviť nové výrobky, ktoré sme začlenili do sortimentu s platnosťou od 1.4.2013.

Polymércementový poter 40 hrubý

Na opravu dutín a výtlkov v poteroch a betóne až do hĺbky poškodenia 100 mm. Na zhotovenie združených a plávajúcich poterov vo vonkajšom a vnútornom prostredí. Výrobok je mrazuvzdorný, odolný voči chemickým rozmrazovacím látkam. Pevnosť v tlaku min. 40 MPa.

Lepidlo FLEX EXTRA PLUS

Flexibilné cementové lepidlo C2TES1 na lepenie všetkých typov keramických obkladov a dlažieb vrátane materiálov s extrémne nízkou nasiakavosťou. Garantovaná zvýšená přídržnosť a odolnosť proti výkvetom pri náročných aplikáciách v tuneloch, kolektoroch a ďalších podzemných stavbách. Na použitie do priestorov trvale zaťažených stekajúcou alebo tlakovou vodou (bazény, jazierka). Vhodné na dlažby zaťažované pojazdom osobných automobilov, vysokozdvižných vozíkov a pod. s celkovou hmotnosťou do 3,5 t.

Škárovacia hmota BIOFLEX

Vysoko hydrofóbna škárovacia hmota - zabraňuje zanášaniu pórov nečistotami a výrazne zlepšuje hygienické vlastnosti povrchov. Obsah biocidov zabezpečuje vysokú odolnosť proti plesniam, baktériám a riasam. Rýchle tvrdnutie škárovacej hmoty umožňuje pochôdznosť po cca 4 hod. a plné zaťaženie po 3 dňoch. Zloženie škárovacej hmoty potláča tvorbu výkvetov. Na škárovanie všetkých typov obkladov a dlažieb (vrátane prírodného kameňa a mramoru) vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Ľahko spracovateľná s ideálne hladkým povrchom pre škáry šírky 2-20 mm. Ideálna pre plochy, kde dochádza k rozmerovým zmenám v dôsledku veľkého tepelného pnutia (napr. vykurované podlahy, balkóny, terasy a pod.).

Škárovacia hmota GFS

Superflexibilná rýchlotuhnúca škárovacia hmota so zvýšenou schopnosťou priečnej deformácie pre škáry o šírke 2-20 mm vo vnútornom a predovšetkým vonkajšom prostredí. Hmota pre zvlášť vysoké nároky na mechanickú odolnosť a na škárovanie plôch s nadmernými tepelnými rozmerovými zmenami (balkóny, terasy, fasády, obchody, reštaurácie, letiskové haly a pod.). Hydrofóbne prísady zabezpečujú vodoodpudivosť a 100% vodotesnosť.